Is een Gaming PC altijd beter dan een Gaming Notebook?

31 mrt. 2021
20 437 Weergaven

Deze video is in samenwerking met MSI
GE76 Raider: www.coolblue.nl/product/873980/msi-ge76-raider-10uh-202nl.html
GP66 Leopard: www.coolblue.nl/product/873796/msi-gp66-leopard-10ug-026nl.html
Disclaimer: op moment van het opnamen van de video was de nieuwe voorraad onderweg. Helaas zitten deze laptops op de boot Evergreen, die het Suez kanaal blokkeerde. De nieuwe voorraad heeft hierdoor een weekje vertraging opgelopen. Check de linkjes hierboven en klik op "Houd mij op de hoogte", zodat jij direct een mailtje krijgt wanneer de nieuwe voorraad binnen is.
-------------------------
INFORMATIE:
-------------------------
Welkom op mijn kanaal Morrogs. Verwacht hier wekelijks video's van mij met voornamelijk gaming, tech & toffe actuele items als onderwerp. Met de nodige dosis humor en creativiteit probeer ik elke video weer iets tofs neer te zetten, en het lijkt mij tof als jij mij joined bij dit avontuur. Vergeet dus niet te abonneren via ► goo.gl/tGgLuy om altijd op de hoogte te blijven van de laatste video's!

Ook ben ik elke week op maandag, woensdag en vrijdag live te vinden om 19:00 en donderdag om 13:00 op mijn Twitch kanaal.
-------------------------
SOCIAL MEDIA:
-------------------------
♢ Twitch: twitch.tv/Morrog
♢ Instagram: instagram.com/OfficialMorrog
♢ Discord: discord.gg/NMXEfRN
♢ Twitter: twitter.com/OfficialMorrog
• Beluister de Recht voor je Raap podcast elke zaterdag om 12:00: nlworld.info/stream/avFPwn4rxA-42xk_9XCg9Q.html
Spotify: open.spotify.com/show/4sDt60Ej0WbYtJryOUUlde
• Volg Recht voor je Raap op:
Instagram: instagram.com/RechtvoorjeRaap
Twitter: twitter.com/RVJRaap
Anchor: anchor.fm/rechtvoorjeraap
-------------------------
CREDITS:
-------------------------
- Audio door:
Sensi - Lean

Reacties
 • Disclaimer: op moment van het opnamen van de video was de nieuwe voorraad onderweg. Helaas zitten deze laptops op de boot Evergreen, die het Suez kanaal blokkeerde. De nieuwe voorraad heeft hierdoor een weekje vertraging opgelopen. Check de linkjes hierboven en klik op "Houd mij op de hoogte", zodat jij direct een mailtje krijgt wanneer de nieuwe voorraad binnen is.

  MorrogMorrog11 dagen geleden
  • Jo morrog die laptop die je terug stuurt mag ik die hebben want ik game nog op een hele oude laptop een lenevo e71 Insta n_o_a_c_h

   noach duynsteenoach duynstee9 dagen geleden
  • @Cerylkuhh Valkenburg moet ge niet gaan slapen

   Matice VcwMatice Vcw10 dagen geleden
  • ik heb een gaminglaptop het is het beste als een student gewoon plug and play

   Cerylkuhh ValkenburgCerylkuhh Valkenburg10 dagen geleden
  • Lol

   Matice VcwMatice Vcw10 dagen geleden
  • For real? Hahaha

   F B IF B I10 dagen geleden
 • Mijn ouders zijn gescheiden dus een gaming notebook is voor mij heel fijn. Alleen zijn ze vaak wat duurder dan een pc.

  Max BenschopMax BenschopDag geleden
 • wat een saai kanaal is dit zeg

  Tamar De Youtube Ster NL MudTamar De Youtube Ster NL Mud3 dagen geleden
 • Gaming notebook is voor reizen en gaming PC is echt voor je kamer en vast enzo

  koen brouwerkoen brouwer3 dagen geleden
 • ik gebruik gwn casual me legion 5 dat ding heeft top performance en trhottled nooit

  NobbavetNobbavet3 dagen geleden
 • Dit heeft niks met de video te maken maar Morrog. Jouw baard jonge. Zo SMOOTH. Zo intens. Iedereen in de comments heeft het misschien dan wel over de asmr unboxing of heeft nog wat leuks te vertellen, maar jouw baard was toch echt het eerste dat ik zag. Dat is een hele mooie.

  Gamer_Kn1ghtGamer_Kn1ght4 dagen geleden
 • Je kunt dit eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Een gaming notebook is goedkoper. Er zit een high refreshrate scherm bij van full hd, toetsenbord, je hebt eigenlijk alleen een muis nodig en je kan al gamen. Aan de andere kant, heeft een pc met mindere specs meer kracht. Je kunt bijv zo'n gaming notebook niet op een ultrawide scherm aansluiten met bijv 3440x1440 resolutie en ermee gamen. Dan heb je rond de 30/40 fps. Dit kan met een computer met veel mindere specs prima. Een computer aan de andere kant, verbruikt meer energie, is veel krachtiger en kost ook meer. Je betaald los van de computer, voor een high refreshrate scherm €200+. Toetsenbord, Muis, Speakers en eventueel wat kabels. Een computer kun je ook niet even naar een lan party meenemen, dan ben je niet alleen je kast, maar ook je muis, toetsenbord, scherm, muismat etc aan het sjouwen en dat is onrealistisch voor een dagje gamen. Kortom, qua kracht, performance etc is een pc beter. Qua prijs en portability is een laptop beter. Maar je kunt niet ze met elkaar vergelijken en er 1 uit kiezen.

  CozyWozyCozyWozy6 dagen geleden
 • Heb heb al even een laptop van msi en ik ben er blij mee ik ben veel naar vrienden dus een laptop is best handig, en ik meen het echt als je niet 123 bij je pc kan is een laptoo nog fijn om op te spelen. En een beetje sparen mag ik nu ook zeggen dat ik een mooie setup aan het bouwen ben met een vaste pc. En mag met geluk spreken nu een pc kunnen bouwen met een 3080 er in, normale advies prijs kunnen inkopen. Daar tegen lever ik veel vrije tijd in daar voor, ik werk al 40 uur en ik maak expres over uren om me setup te bouwen naar mijn droom setup.

  Farris SotthewesFarris Sotthewes7 dagen geleden
 • Imagine de Grafische kaarten van later: RTX 9020 3650FPS Cod

  Cheez KidCheez Kid8 dagen geleden
 • Eerst was het koop een desktop vor gamen nu is het koop een laptop voor gamen

  FlightSimGuyFlightSimGuy8 dagen geleden
 • Ik zal eerlijk zijn, ik zit vaak op de camping en ik ga ook vaak wel weg of op vakantie dus een gaming notebook zou Fking chill zijn maar geen idee welke ik moet nemen, morrog kan je hier eens een video over maken? Welke game notebook is het beste?

  Justin GrootJustin Groot8 dagen geleden
 • Yo ik ben al een tijdje naar een gaming pc voor ezn bedrag van 1000-1200 euro maar sinds de prijzen zo duur zijn van videokaarten weet ik niet goed wat ik moet doen. Kan iemand mij misschien helpen?

  Elias GrinwisElias Grinwis8 dagen geleden
 • Heb een laptop van msi (leopard nog wat), 5e jaar in going strong. Toen ik hem kocht had ik hem vooral nodig voor zijn mobiliteit, ik moest hem overal mee naartoe kunnen nemen. Nu nog steeds erg blij mee hoewel ik hem momenteel alleen thuis gebruikt. Voor een kleine kamer die meerdere doeleinden heeft is het nog steeds heel fijn om te kunnen gamen, maar het ook aan de kant kunnen leggen wanneer nodig is.

  ClaudiaClaudia8 dagen geleden
 • De rede waarom ik altijd zeg je kan beter een pc kopen omdat het is niet persee beter maar mestal zijn pcs beter zo niet is de laptop wel beter maar heel duur en al maak je er een build van de laptop is ie meestal in pc form goedkoper (btw nu zijn pcs niet goedkoper en is een laptop een betere keuze)

  Twan.Twan.8 dagen geleden
 • de laptops zijn denk omgerekend wel goedkoper dan een zelfbouw als je alle componenten en beeldscherm meerekent

  aaron neefaaron neef8 dagen geleden
 • Eerste stukje vond de videobis gwn asmr🤣

  onno_G _onno_G _8 dagen geleden
 • Rtx3080 is net zo groot als die laptop 😐

  HopeloosmazzelHopeloosmazzel9 dagen geleden
 • das mooi die rtx 3080 maar is de laptop versie en die komt net in de buurt van een 3060ti dekstop gpu kwa performance en de 3070 laptop gpu zit een beetje tussen 3060 en 3060ti

  RamonNLRamonNL9 dagen geleden
 • ik heb game laptop gekocht omdat ik mijn pc niet kan bouwen xd (hard een groot meevallen ) en handig om mee te nemen :P (ga vaak naar mijn ouders huis om op honden te passen en dan slaap ik er ook haha) haal mijn pc wel over 2-3 jaar als prijzen wat normaal zijn :P

  ferraridevilferraridevil9 dagen geleden
 • Ik kies zelf voor een laptop, maar dat is omdat mijn ouders zijn gescheiden, en ik woon bij hun allebij, dus kan ik een laptop makkelijk meenemen

  Niek L.Niek L.9 dagen geleden
 • Ik heb zelf ook een Omen 15 inch laptop maar ik wil wel uiteindelijk de omen obelisk of zelf 1 bouwe

  xmonkyownzxmonkyownz9 dagen geleden
 • Kan je met 1 van deze leptop gewoon lekker warzone spelen

  Nehemiya MeleseNehemiya Melese9 dagen geleden
 • Morrog bro , je kunt niet de 3080 van een desktop gaming pc vergelijken met een 3080 van de laptop, het zijn niet de zelfde kaarten ook al geven ze die wel dezelfde naam. Tegenwoordig is het heel smerig dat laptop manifactures niet vermelden dat de videokaarten niet gelijk zijn en er een letter bij plakken. Desktop Gaming Pc's zullen altijd beter sneller en goedkoper zijn. Wat betreft de prijzen van de losse producten....ik wil het er niet over hebben kan wel huilen. Maar als je die kant en klare gaming pc's of laptops koopt zullen de onderdelen altijd MSRP blijven vandaar de term ''goedkoper'' ik snap je.

  Extinse ProductionsExtinse Productions9 dagen geleden
 • met de hoge videokaart prijzen van nu kan je beter een gaming laptop kopen of als je veel reist maar als de videokaart prijzen weer terug naar normaal zijn en je reist niet of weinig dan is een pc wel beter. ik heb een pc gekocht voordat de prijzen stegen en als ik een laptop met die specs wou zou dat een stuk meer kosten. dus dan is de keuze snel gemaakt.

  Sharky 18Sharky 189 dagen geleden
 • Laptop rtx 3070 is niet hetzelfde performance als rtx 3070 pc component

  Daan botDaan bot9 dagen geleden
 • Mijn ouders zijn gescheiden dus ik heb liever een laptop

  Tc GTc G9 dagen geleden
 • Mijn ouders zijn gescheiden dus een gaming notebook zou ideaal zijn, ik heb deze ook gekocht (ASUS ROG Strix G15). Ik heb deze alleen na een maandje van gebruik terug gestuurd omdat ik het geluid van de cooling niet meer aan kon. Over het algemeen was de cooling in deze laptop niet goed en zijn in gaming notebooks 9/10 keer vrij slecht wanneer je niet meer dan 1500 euro aan een laptop wil uitgeven.

  NightshadeNightshade9 dagen geleden
 • Maar zou je eerst een laptop kopen of een pc ????

  praatgraagpraatgraag9 dagen geleden
 • Laptops zijn tering overpriced 4k voor een gaming laptop??

  Trex Formule1 gamingTrex Formule1 gaming9 dagen geleden
 • Het licht er aan wat jij fijner vind een pc of notebook maar bijvoorbeeld voor mensen met gescheiden ouders is zo een notebook perfect als je steeds van huis heen en weer gaat

  Rickiano0Rickiano09 dagen geleden
 • Ik heb zelf een ge66 rtx 3080 10870h, maar je kan het niet vergelijken met een rtx 3080 desktop kaart. Hij performed iets beter dan een 3060ti kaart en komt niet in de buurt van een 3080 desktop. All met all is het wel een beest!

  antidepressiva 010antidepressiva 0109 dagen geleden
 • voor 3k-4k wat die notebooks kosten heb je een zieke gaming setup voor met een zieke pc

  DC DriftDC Drift9 dagen geleden
  • als normaal prijs waren wel :P 3080 hoort 800-900 euro te kosten maar ja nu betaal je alleen daar voor al 2000 euro voor

   ferraridevilferraridevil9 dagen geleden
 • Asmr intro

  LGV GAMERLGV GAMER10 dagen geleden
 • Warmoes handig als je wil strammen en opnemen voor video’s is dan een pc of lap handig

  Pieter VriesPieter Vries10 dagen geleden
 • De titel geeft je een vraag maar de video geen antwoord. Erg zinnig. En dan dat msi bedankje bah. Oh wacht, je probeert reclame subtiel te brengen. En dat aan een doelgroep van kinders die net hun eigen billies kunnen vegen haha.

  ShhhtShhht10 dagen geleden
 • waar stockeert deze man al die notebooks

  AndrèsAndrès10 dagen geleden
 • nooit een notebook

  Tilburg88Tilburg8810 dagen geleden
 • mijn mening is dat gaming pc beter zijn dan laptops of notebooks want er zit meestal (niet altijd) een betere graphics kaart in pc's. al is dit de laatste tijd veel beter gegaan want er zijn nu ook laptops met een 3080.

  yen132yen13210 dagen geleden
 • wanneer doe je nog eens setup van de morrogs

  Mathias De MeyMathias De Mey10 dagen geleden
 • Een zeer goed punt die vaak vergeten wordt: beschikbaarheid. Sure, een PC bouwen is generally speaking goedkoper maar zowel processors als videokaarten zijn nu extreem moeilijk te verkrijgen of aan crimineel hoge prijzen. Never thought I would say this maar at this moment at this time is een game laptop / notebook misschien inderdaad de betere keuze.

  EzekielEzekiel10 dagen geleden
 • Ik ben skeer voor die dingen daarom heb ik alleeen een telefoon😂😭😭

  gamer_ zuid023gamer_ zuid02310 dagen geleden
 • Ik zou zelf persoonlijk nooit op een laptop kunnen gamen, fakka broer 15inch heb ik skiebril nodig om iets te zien...

  Durkie DunkurkieDurkie Dunkurkie10 dagen geleden
 • Maar vraagje kan je als je zn notebook koopt en alles er uit halen en in je gaming pc doen?

  RobinsyRobinsy10 dagen geleden
  • Nope behalve heel misschien de opslag

   Wout VosWout Vos7 dagen geleden
 • Ik game veel thuis en steam ook dan is het denk toch wel beter om pc te kopen

  The StiflerThe Stifler10 dagen geleden
 • Morrog, vaak is het zo, dat de specs op een laptop en een desktop op papier gelijk zijn, maar als je de werkelijke performance controleert is over het algemeen bekend dat de desktop sneller is.

  roy melisroy melis10 dagen geleden
 • Ik heb een 3060ti maar wel van Z🤮tac.

  PETTERPETTER10 dagen geleden
 • Notebook sws man, qua mobility vind en met school is het voor mij veel makkelijker om flexibel te zijn!

  Kcin _Kcin _10 dagen geleden
  • Ja je moet een goede reden hebben om een notebook te kopen over een pc, maar die rede is in de meeste gevallen best wel logisch.

   Roy van den TillaartRoy van den Tillaart9 dagen geleden
 • Ik heb sind september een msi laptop en ben er heel blij mee. Hij kan met alle gemak online school doen en bijna alle spellen met goede frames spelen. Ik heb lang nagedacht getwijfeld of ik niet liever een pc wou, maar heb voor een laptop gekozen zodat ik gelijk kan gamen en niet eerst alles aan hoef te sluiten en ook niet perse een monitor hoef te kopen. Maar ieder zo zijn ding😂

  stantjuhhstantjuhh10 dagen geleden
 • Leuke intro prettig om naar te kijken

  More fore GamingMore fore Gaming11 dagen geleden
 • Hij stuurt de i9 met 3080 terug maar houd de i7 met 3070 huh

  RipperRipper11 dagen geleden
 • Zo lang je bij laptops de spullen niet kan vervangen, blijft een game PC beste keuze.

  FryslancopsFryslancops11 dagen geleden
 • Simpel andwoord ja een desktop is beter

  MeltingrangerMeltingranger11 dagen geleden
 • Wel eerlijk om in de video te vermelden dat een rtx 3070 mobile velen malen slechter is dan een rtx 3070 die in je pc zit.

  SuperGekte !SuperGekte !11 dagen geleden
 • Ik heb voor een lange tijd gegamed op een hp gaming laptop. Prima ding om op te gamen. Sinds kort heb ik mn eigen pc gebouwd. Ik vind dan toch dat een pc beter is over het algemeen. Ten eerste zijn laptops toch meestal duurder. Ook merkte ik dat menig laptop het lastig vindt goed te koelen (zeker tijdens het gamen) omdat alles simpelweg op een kleine ruimte geplakt zit. Dit gaat dan weer gepaard met luide fans. Ik snap zeker dat het handig is voor sommige mensen. Maar voor de die hard gamer zou ik toch een pc aanraden.

  WesselWessel11 dagen geleden
 • Iemand tips voor een goeie gaming laptop die betaalbaar is iknow is moeilijk maar misschien weet iemand wat thanks ;)

  jamal bahrijamal bahri11 dagen geleden
  • @PETTER 800 max

   jamal bahrijamal bahri10 dagen geleden
  • wat is betaalbaar in jouw ogen?

   PETTERPETTER10 dagen geleden
  • @Wessel oké thans

   jamal bahrijamal bahri11 dagen geleden
  • @jamal bahriin principe zit je dan wel goed met een ryzen 5/i5 en een gtx 1650 (zegmaar de budget optie) duurder en krachtiger is dan een 2060

   WesselWessel11 dagen geleden
  • @Wessel ik wil gewoon een standaard laptop die het gewoon aan kan als ik game wil spelen zonder het steeds te laten lagen en dan heb ik het niet over games zoals gta of warzone etc gewoon casual games de laptop die ik nu heb kan minecraft nauwelijks aan bijvoorbeeld

   jamal bahrijamal bahri11 dagen geleden
 • ik heb nu 4 jaar een msi gt70 2qd dominator, ben er tot d dag van vandaag nog steeds heel blij mee. hij werkt nog prima, behalve de batterij. maar dat kan je wel verwachten voor een 6 jaar oude laptop. deze heb ik overgekocht van een goede vriend van mij, die deed er niks mee en heb geen spijt van mijn aankoop. ik kan heb altijd handig mee nemen. zeker een plus punt voor een notebook. ik zal zeker weer een notebook gaan halen als deze het niet meer doet.

  HenkBlaauwHenkBlaauw11 dagen geleden
  • Helaas zijn accu's vaak als eerste de sjaak met zoiets.. Ook mijn Notebooks hebben er helaas last van door het vele opladen

   MorrogMorrog11 dagen geleden
 • eerlijk die asmr unboxing aan het begin was lekker

  Fons BöckerFons Böcker11 dagen geleden
 • Ik heb niet de hele video gekeken maar als je een laptop nodig hebt voor laptop dingen, koop een laptop. Als je alleen thuis gamet koop een pc voor het zelfde geld. Een pre-built is voor nu dan een goede optie als je maar +-70 euro extra wilt betalen. Een laptop 3070 presteert minder dan desktop 3070, meer richting een 3060. Daarnaast is een laptop tyfus luid. En volgens analysten is na 1 jaar weer stock naar normale levels dus je 3 jaar is wat overdreven

  Bavo KnolBavo Knol11 dagen geleden
 • ik heb altijd een msi laptop gegamed ik vind het ideal ja het is miss duurder je kan zelf niet erin douwen wat je wilt ! :) maar. hij werkt prima kan alles high spelen, makkelijk mee te nemen , ideaal ! , 1 nadeel is mocht je drinken overheen gooien ben je alles kwijt ipv 1 onderdeel helaas :) ,

  MilanaMilana11 dagen geleden
  • Nice! Welke heb je precies? Vergeet niet dat je met je inboedelverzekering vaak dit soort ongelukjes kan laten uitbetalen voor een nieuwe laptop. 👌

   MorrogMorrog11 dagen geleden
 • Hey Emre, ik heb bijna 2 jaar gespaard en heb nu ongeveer 550 euro, zou u toevallig wat pc onderdelen kunnen missen dan zou ik die graag willen overnemen.

  lmao dnsbslmao dnsbs11 dagen geleden
  • @PETTER ik praat ook niet over enige speciale onderdelen maar gewoon iets wat die nooit zal gebruiken

   lmao dnsbslmao dnsbs10 dagen geleden
  • Geen haat, maar er zijn genoeg andere mensen die dat ook zouden willen en de huidige videokaart markt is gewoon rottig.

   PETTERPETTER10 dagen geleden
 • Love

  JUICE-GRLDJUICE-GRLD11 dagen geleden
 • Die laptop is groter dan me toekomst

  Lord SatanLord Satan11 dagen geleden
 • pc is leuk en aardig maar als je een mechanical engineering opleiding hebt zoals ik heb ik liever een goeie laptop waar ik ook op kan gamen dan een pc thuis ook zijn ze goed voor productivity en gwn chill voor alle programma's om te coderen

  Orhun Habib ErdoganOrhun Habib Erdogan11 dagen geleden
 • Ik heb een gaming laptop en ik gebruik voor school (want ik doe ict) en ik game thuis en is gwn chill

  Oguzhan ErcedoganOguzhan Ercedogan11 dagen geleden
 • Een laptop is handig als je veel van plek naar plek gaat. Het is altijd duurder omdat upgraden lastig gaat en gaat snel stuk omdat het gewoon gevoelig is. Mijn voorkeur gaat altijd naar een pc omdat je op de lange termijn goedkoper en verdeeld je pc mee groeit😄 Morrog met kinderen krijg je het pas echt druk maar je krijgt er ook veel voor terug 😉

  Honey_Bees13Honey_Bees1311 dagen geleden
 • Morrog doe eens een huistoer, like zodat Morrog dit ziet en als jij dit ook wilt.

  GhostMediaGhostMedia11 dagen geleden
  • huistour, maar dat maakt niet uit😂😅

   Roy van den TillaartRoy van den Tillaart9 dagen geleden
 • Het begin van de vid is gwn hetzelfde als unboxtherapie en ik hou er van

  Daniël BredewoldDaniël Bredewold11 dagen geleden
 • Na deze video realizeerde ik me terug dat ik een skeere laptop heb😭

  Samuel MesmanSamuel Mesman11 dagen geleden
  • boeie een pc is een pc ik heb ook niet zo het allerbeste van 2000 euro

   Wout W.Wout W.9 dagen geleden
  • Same😂

   RXS straRXS stra10 dagen geleden
 • T enige wat er niet bij gezegd word en wat wel een beetje teleurstellend is. Is dat er geen videokaart in een gaming notebook zit, maar een videochip. En dit is veel slechter

  Matthijs WillemsenMatthijs Willemsen11 dagen geleden
 • ASUS VS MSI misschien ideetje voor je volgende vid? Ik ben zelf een ASUS fan nerd, dus ben wel benieuwd wat is beter :D

  TritegaTritega11 dagen geleden
 • Jo morrog hoeveel likes op de volgende video om je snor eraf te halen

  Joshua van DijkJoshua van Dijk11 dagen geleden
 • maar de mobile gpu's zijn altijd 20 a 30% slomer dan de desktop GPU's

  PurGe KingPurGe King11 dagen geleden
 • Vette video gast! Je bent echt een baas!

  Levi GoedelLevi Goedel11 dagen geleden
 • heb een msi gf65 thin gekocht voor 1100 was in korting, met een i7 en RTX 2060, 16GB ram, en ben er blij mee.

  Arxa VRArxa VR11 dagen geleden
 • Die notebook is niet voor gamen maar voor andere dingen😂😆😉

  Luc RoelofsLuc Roelofs11 dagen geleden
 • Ik kreek een tuf ad

  Svan en nog watSvan en nog wat11 dagen geleden
 • Komt setup van de morrogs nog?

  Luc RoelofsLuc Roelofs11 dagen geleden
  • beter

   PETTERPETTER10 dagen geleden
  • ja, komt die nog?

   Levi GoedelLevi Goedel11 dagen geleden
 • gaming pc blijft goedkoper

  Sebastiaan MertensSebastiaan Mertens11 dagen geleden
 • Je zou bijna zeggen dat hij bij de media markt werkt 😉😂

  Timo de schildpadTimo de schildpad11 dagen geleden
  • @More fore Gaming wat?

   het wolfjehet wolfje10 dagen geleden
  • @Dean Jongkind wel

   More fore GamingMore fore Gaming11 dagen geleden
  • Nee

   Dean JongkindDean Jongkind11 dagen geleden
 • Morrog: gaming notebook dit gaming notebook dat, heeft zieke specs Me: running minecraft and csgo with low settings and getting 30 fps with my 2015 HP probook Morrog: Bedankt MSI voor de samenwerking Me: MSI gun een broeder, gun mij die laptop Buiten dit , echt weer een zeer on point video neer gezet.

  youtubefanaatyoutubefanaat11 dagen geleden
  • @Timo de schildpad damn

   youtubefanaatyoutubefanaat11 dagen geleden
  • Prc 😂 is speel minecraft met mods en shaders op een school laptopje

   Timo de schildpadTimo de schildpad11 dagen geleden
 • Op dit moment is het wel waard om een gaming notebook te halen. Niet alleen zijn ze handig voor bepaalde studies maar ook gewoon om te chillen en te gamen. Overigens zijn de videokaarten voor pc erg schaars en ik zou geen €500 euro betalen voor 1660 ti of 2060

  Mario FhzaMario Fhza11 dagen geleden
  • ik had mijn 3060ti "in de normale tijd" nog voor 480 euro.

   PETTERPETTER10 dagen geleden
 • 5 jaar op een laptop gegamed op low settings, vandaag een pc gekocht. Qua specs zijn de pc goedkoper

  WauwiewouterWauwiewouter11 dagen geleden
  • 1660 zit er in btw, vergeleken met een laptop goedkoper

   WauwiewouterWauwiewouter11 dagen geleden
 • Wrm heb je het alleen over rtx bezig en niet met die van amd

  MilanvboyMilanvboy11 dagen geleden
 • ik heb zelf echt super weinig verstand van computers en laptops, maar ik weet dat mn neef een MSI laptop van 900 euro heeft gekocht en dat ding is nu naar twee jaar helemaal klaar. Het kan geen steam games opstarten of simpele dingen als roblox opstarten.

  Sanjay IeSanjay Ie11 dagen geleden
 • Jeez morrog zoveel geld heb ik niet

  KamerplantKamerplant11 dagen geleden
 • Leuke intro....

  TVgamerNLTVgamerNL11 dagen geleden
 • Hallo Morrog Ik zat te twijfelen of ik de Lenovo legion 5 1660 ti gaming notebook moest kopen is dat naar jou mening een goeie? Misschien kan je ook daarvan een review doen.

  Furkan AnimationsFurkan Animations11 dagen geleden
  • Gaat erom wat je ermee doet.

   CozyWozyCozyWozy6 dagen geleden
 • Ik heb ook een Gaming notebook gehad nu zelf gebouwde PC en merk echt dat PC veel chiller is naar mijn mening

  zemmelzemmel11 dagen geleden
 • Sorry maar ik hou toch liever mijn muisstille pc, ipv van gamen op mijn kokende MSI Gaming Notebook....

  PhysXPhysX11 dagen geleden
 • notebook is leuk, vaak niks vervangbaar. worden op den duur extreem heet en rijp voor de kliko. Persoonlijk zou ik bij een PC blijven. je moet gewoon even wachten op de juiste prijzen.

  P.P.11 dagen geleden
 • het is het misschien een leuk idee om een keer met de log gang een recht voor je raap te maken ?

  dylan the guidedylan the guide11 dagen geleden
  • Nee dat is gewoon kut

   WERKMANSJEWERKMANSJE11 dagen geleden
 • ik heb nu voor school een laptop gekocht en wil ook kunnen gamen dus heb ik en acer nitro 5 2020 gekocht en het werkt perfect pc is beter maar er is niks mis mee met een laptop mijn laptop heeft 144 hz i7 10750h 6 cores en 16 g ram met een 2060 heb er geen problemen mee

  xyroxyro11 dagen geleden
 • Ik gebruik nu al 4 jaar dezelfde “gaming” laptop en werkt prima

  Diederik HeuvelmanDiederik Heuvelman11 dagen geleden
  • Welke heb je ?

   Furkan AnimationsFurkan Animations11 dagen geleden
 • ik kijk dit met mijn Acer nitro 5 gaming laptop met een gtx 1050 videokaart de gtx 10 series zijn oud nu

  DarknightDarknight11 dagen geleden
 • Haha ik heb toch geen geld voor bijde. 😂

  SxmonSxmon11 dagen geleden
 • Kan de morrog gedachte lezen? Ik ben leterlijk opzoek naar een msi pc/laptop. [alleen kan nog niks vinden :[ thx voor hartje morrog!!!

  NickNick11 dagen geleden
 • Voor de mensen die zeggen, gaming pc good gaming laptop bad. Ergens heb je gelijk, MAAR je moet kijken naar de use case van de persoon niet iedereen heeft plaats of het nut voor een desktop pc!

  ThaWolloWThaWolloW11 dagen geleden
 • Morrog, ik wil graag een gaming laptop die ik ook voor school zou kunnen gebruiken welke moet ik dan kopen die nog doenbaar is van prijs en kun je er misschien een video over maken? Groetjes vanuit België

  aaron vandepoeleaaron vandepoele11 dagen geleden
  • @Astriosity als het goedkoop kan maar ik wilde eerst kijken wat het was omdat ik een vriend heb die er wel iets van kent en dan kijken wat mijn budget was

   aaron vandepoeleaaron vandepoele11 dagen geleden
  • Yo man, ik kan je er wel mee helpen. Ik neem aan dat je een pre-built laptop wilt. Wat is je budget?

   AstriosityAstriosity11 dagen geleden
 • weer een leuke video! ik zou zelf gewoon voor pc gaan eerlijk gezegd.

  Vanja RadicVanja Radic11 dagen geleden
 • Je bent echt een strijder. zelfs al ben je zo moe ga je nog door met videos. echt veel respect naar jou

  -Chilly_Vibes--Chilly_Vibes-11 dagen geleden
NLworld